Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Video: Movie Park Germany presenteert nieuwe stuntshow Operation Red Carpet

27-04-2023, 18.56 uur

Movie Park Germany heeft een nieuwe stuntshow. Vanaf vandaag kunnen bezoekers dagelijks kijken naar Operation Red Carpet - The Stunt Show in showarena Studio 6, als vervanger van Crazy Cops New York. Voorlopig gaat het om een testfase, waarbij delen van de productie nog aangepast kunnen worden. Woensdagavond vond een voorpremière plaats.

Eerder had het Duitse pretpark aangekondigd dat de nieuwe voorstelling in juni in première zou gaan. Waar de vorige show zich afspeelde in New York, is dit keer gekozen voor een setting in de stijl van Los Angeles. Op die manier wil men de link met Hollywood versterken. De stunts worden nog steeds verzorgd door het het Italiaanse Folco Team.

In het nieuwe decor zijn meerdere led-schermen verwerkt. Zo komt een klassiek Amerikaanse restaurant tot leven met behulp van schermen. Verder worden beelden getoond van een prijsuitreiking in een theater. Volgens het verhaal wordt de award van filmsterren Angelina Croft en James McDean gestolen. Daardoor moeten de acteurs plotseling zelf de held uithangen, samen met de politie en de FBI.

Vlammenwerpers
Eén van de hoogtepunten is de komst van de grootste quarterpipe van Duitsland. Er wordt ook gebruikgemaakt van vuurwerk, vlammenwerpers en pistolen. Actiescènes met motor- en autostunts volgen elkaar in rap tempo op, terwijl een presentator en cameraman live verslag doen van de gebeurtenissen. Uiteindelijk blijkt dat de presentator niet alleen toe wil kijken vanaf de zijlijn.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be