Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dinoland Zwolle

Dinoland Zwolle neemt 40 meter lange glijbaan in gebruik

29-04-2023, 21.08 uur

Dinoland Zwolle is een familieattractie rijker. Het Overijsselse dinopretpark heeft onlangs een 40 meter lange matjesglijbaan geopend. Bezoekers kunnen vanaf 10 meter hoogte naar beneden glijden.

Er is gekozen voor een naam in dinothema: de toevoeging wordt Pteranodon Sliders genoemd. Pteranodon is een geslacht van uitgestorven vliegende reptielen. De dieren leefden zo'n 85 miljoen jaar geleden.

Het idee is dat kinderen en volwassenen op de glijbaan het gevoel krijgen dat ze zelf een vlucht maken. Naast de glijbaan zorgde het educatieve speelpark dit jaar voor enkele nieuwe dinofiguren en een watervliegtuig. Dinoland Zwolle trekt jaarlijks zo'n 130.000 bezoekers.

Meer Dinoland Zwolle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be