Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dinoland Zwolle

Politie naar Dinoland Zwolle vanwege agressieve bezoeker

24-04-2023, 14.57 uur

Familiepark Dinoland Zwolle heeft afgelopen weekend de politie moeten inschakelen vanwege een agressieve bezoeker. Een vrouw werd zaterdagmiddag rond 15.30 uur woest op werknemers van het park, vertellen ooggetuigen aan Looopings. Daarbij nam ze een aanvallende houding aan, bevestigt een woordvoerster.

Het conflict draaide om een kwijtgeraakte kluissleutel. "Wij hebben de kluis voor haar geopend, maar dat duurde in optiek van de mevrouw te lang", vult de voorlichtster aan. Haar reactie was vervolgens zo buitensporig dat medewerkers zich genoodzaakt voelden om de politie op te roepen.

Niemand raakte gewond. "Er is uiteindelijk geen fysiek geweld gebruikt." Toegesnelde agenten hebben de vrouw geprobeerd te kalmeren. Vervolgens is ze van het terrein gestuurd. Een aanhouding was niet noodzakelijk, meldt de politie aan Looopings.

Geschrokken
Het personeel was wel geschrokken, aldus de Dinoland-woordvoerster. Betrokken medewerkers zijn na afloop opgevangen door het management. Met hen gaat het goed. "We hebben de situatie na afloop samen besproken. Het blijft een heel vervelende situatie in een park waar veel gezinnen met kinderen komen."

Meer Dinoland Zwolle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be