Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Volg Looopings op Instagram voor de belangrijkste nieuwsupdates

18-08-2023, 09.00 uur

Looopings deelt het belangrijkste nieuws tegenwoordig ook via Instagram. In het verleden fungeerde de officiële Instagram-pagina van Looopings louter als fraaie fotomuur. Tegenwoordig worden Instagram-volgers op de hoogte gehouden van de belangrijkste nieuwsitems.

Via Instagram Stories verschijnen links naar de interessantste en meest spraakmakende nieuwtjes over attractieparken, dierentuinen, kermissen en andere dagattracties. De gedeelde artikelen kunnen direct gelezen worden in de Instagram-browser. Een pilot, die enkele maanden geleden van start ging, blijkt een succes.

Het Instagram-profiel van Looopings - met inmiddels bijna 20.000 volgers - is te vinden op instagram.com/looopings. Instagram Stories blijven steeds 24 uur lang actief. Wie niets wil missen, kan ook de Looopings-app downloaden. Die is beschikbaar voor iPhones en Android-toestellen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be