Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland-abonnement nu ook online af te sluiten en te verlengen

12-05-2023, 13.35 uur

Toverland heeft het afsluiten en verlengen van abonnementen makkelijker gemaakt. Eerder moesten abonnees een brief sturen of zich melden bij de gastenservice. Voortaan kan een abonnement ook online afgesloten worden. Het verlengen van een bestaande jaarkaart is nu eveneens digitaal mogelijk.

Dat kan via account.toverland.com na het aanmaken van een Toverland Account. Langsgaan bij de informatiebalie is dan niet meer nodig. Een woordvoerster van Toverland vertelt dat het Limburgse attractiepark druk bezig is met nog meer nieuwe digitale functies.

"Deze ontwikkeling is de start van het nóg verder vergroten van het gebruikersgemak van onze abonnementhouders", laat ze aan Looopings weten. Een Toverland-abonnement voor volwassenen kost momenteel 115 euro per jaar. Kinderen tot 140 centimeter, mindervaliden en senioren van 60 jaar en ouder krijgen korting.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be