Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn organiseert meet-and-greets met tv-helden

22-04-2023, 22.40 uur

Avonturenpark Hellendoorn zet in de meivakantie vol in op meet-and-greets. Bezoekers van het Overijsselse pretpark kunnen tussen maandag 24 april en zondag 7 mei allerlei verschillende personages ontmoeten, bekend van tv-series, games, films en trekpleisters uit de omgeving.

Parkmascottes Baba en Bella - twee beren - krijgen de komende weken onder meer gezelschap van Sonic the Hedgehog, konijn Bing, een Angry Bird en Buurman en Buurman.

Bing komt langs op maandag 24 april en maandag 1 mei. Noetsie, het gezicht van Camping de Noetselerberg, is op dinsdag 25 april en dinsdag 2 mei in Hellendoorn. Bollo, bekend van vakantiepark Landal Landgoed De Hellendoornse Berg, zal te ontmoeten zijn op woensdag 26 april en woensdag 3 mei. Op donderdag 27 april en donderdag 4 mei is Rossie aanwezig, de mascotte van de FC Twente Kidsclub.

Fans
Sonic bezoekt het attractiepark op vrijdag 28 april en vrijdag 5 mei. Fans van Buurman en Buurman kunnen op zaterdag 29 april en zaterdag 6 mei terecht in het Avonturenpark. Verder zijn er meet-and-greets met Red uit de Angry Birds-reeks op zondag 30 april en zondag 7 mei.

"Geef ze een high five, knuffel en ga met ze op de foto", meldt Avonturenpark Hellendoorn. De tijden worden dagelijks vermeld in het park en in de officiële Avonturenpark-app. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be