Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris: Hyperspace Mountain onverwachts dicht door technische problemen

19-04-2023, 13.32 uurBeeld: @DLPReport, @Cave0fWonders

Eén van de populairste attracties van Disneyland Paris blijft voorlopig buiten gebruik in verband met technische complicaties. De overdekte rollercoaster Hyperspace Mountain was afgelopen maandag onverwachts gesloten. Sindsdien is de achtbaan niet open geweest voor publiek.

Er vinden werkzaamheden plaats op de plek van de lancering, blijkt uit foto's die op social media verschenen. Disneyland weet nog niet zeker hoelang de sluiting gaat duren. Op de officiële online openingskalender staat dat Hyperspace Mountain in ieder geval tot en met vrijdag 21 april niet operationeel zal zijn.

De achtbaan in parkdeel Discoveryland opende in 1995 als Space Mountain. Sinds 2017 heeft de attractie een Star Wars-thema. Er stond al een reguliere onderhoudsbeurt op de planning: Hyperspace Mountain zal naar verwachting ook dicht zijn tussen maandag 22 mei en vrijdag 2 juni.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be