Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Vrouw gewond na val van achtbaanplatform in Toverland

17-04-2023, 13.40 uurBeeld: kirmesfanmopohl

Een vrouw is in het ziekenhuis terechtgekomen na een ongeluk bij een achtbaan in Toverland. Het ging zondag fout in het station van Toos-Express, een familieachtbaan in het overdekte gedeelte Land van Toos. De bezoeker maakte een misstap en viel enkele meters naar beneden, meldt ze zelf op Facebook.

"Vandaag eindigde ons dagje in Toverland niet zo best", aldus het slachtoffer. "Toen Hope en ik in de achtbaantrein wilden gaan, maakte ik een misstap en viel ik 2,5 meter omlaag. Het gevolg: mee met de ambulance en foto's maken." Een woordvoerster van het attractiepark bevestigt dat de vrouw door de afscherming van het platform is gevallen.

Dat gebeurde aan de rand van het station, bij het voorste poortje. "Onze medewerkers hebben direct eerste hulp verleend", zegt de voorlichtster. Uiteindelijk is de bezoeker naar het ziekenhuis gebracht. "Helaas een breuk in de rug waardoor we de komende weken uitgeschakeld zijn", schrijft de vrouw. "Gelukkig is het alleen maar een breuk, het had erger kunnen zijn."

Aanpassingen
Na het incident is Toos-Express technisch geïnspecteerd. Even later kon de rollercoaster heropend worden. "We bekijken op dit moment nog of er aanpassingen nodig zijn", vult de woordvoerster aan. "In de eerste plaats vinden we het heel vervelend dat dit ongeval heeft plaatsgevonden. We wensen de bezoeker uiteraard veel beterschap."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be