Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Blast in Walibi Holland weer operationeel na langdurige storing

21-04-2023, 11.28 uurBeeld: @lechef

Het probleemkindje van Walibi Holland functioneert weer. Na geruime tijd gesloten te zijn geweest in verband met een technisch mankement, kunnen bezoekers weer een ritje maken in de top spin Blast. Het 23 jaar oude gevaarte van de Duitse fabrikant Huss Park Attractions is goedgekeurd door keuringsinstantie TÜV.

Tijdens de seizoensstart op vrijdag 7 april stond Blast stil. Het pretpark kon toen nog geen openingsdatum noemen. Bij Blast, een schommelende bank die over de kop gaat, zijn technische storingen al jaren schering en inslag. Walibi bracht zelf geen informatie naar buiten over de reden van de sluiting.

Op zaterdag 15 april werd de thrillride in themagebied Wilderness opnieuw in gebruik genomen, maar een dag later ging de attractie alweer dicht in verband met een nieuw technisch probleem. Gisteren is het euvel verholpen. Een voorlichtster wil in gesprek met Looopings niet ingaan op de oorzaak van de problemen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be