Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland introduceert dit jaar een eerste wachtrij voor single riders

15-04-2023, 18.55 uur

Toverland gaat voor het eerst werken met een speciale wachtrij voor individuele bezoekers. Bij de 40 meter hoge parachutetoren Dragonwatch, die later dit jaar opengaat, realiseert het Limburgse themapark een aparte single riders-rij. Daarmee worden lege plekken in de gondels opgevuld, zodat men de capaciteit optimaal benut.

Dragonwatch bestaat uit zes gondels met twee rijen van drie zitplaatsen. Per rit is op die manier plek voor 36 mensen. Wanneer gezelschappen van twee personen in de attractie gaan, zou er steeds een plek leeg blijven. Om die reden wordt gebruikgemaakt van drie verschillende wachtrijen.

Bezoekers kunnen kiezen voor de single rider-rij, een rij voor groepen van twee personen en een rij voor gezelschappen van drie mensen of meer. Het is aan medewerkers om steeds de juiste verdeling te maken per rit. Tot nu toe had Toverland geen aparte opties voor single riders. Concurrenten als Walibi Holland en de Efteling werken al langer met zo'n systeem.

Tijd besparen
Een bijkomend voordeel is dat single riders-wachtrijen vaak korter zijn dan de reguliere rij. Wie het niet erg vindt om alleen in een attractie te gaan, kan op die manier tijd besparen. Dragonwatch hoort bij een grote uitbreiding van het bestaande gebied Avalon. Bezoekers kunnen straks vanaf 17 meter hoogte van het uitzicht genieten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be