Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Nieuwe blikvanger in Bobbejaanland: metershoge vuurtoren

13-04-2023, 12.07 uur

Eén van de belangrijkste blikvangers van de Bobbejaanland-attractie Terra Magma is geïnstalleerd. De nieuwe versie van de overdekte waterbaan Indiana River gaat in mei 2023 open. Het exterieur begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. Vanochtend rond 06.00 uur arriveerde een metershoge vuurtoren op het bouwterrein.

In Terra Magma maken bezoekers een vaartocht naar een mysterieuze vulkaan. De originele baan van voorganger Indiana River blijft behouden, maar het thema wordt volledig vernieuwd. Daarbij hoort ook de verweerde vuurtoren, gefabriceerd door de firma Kabuki Brandmakers.

De afgelopen weken werden tegen de loods van de attractie al verschillende exotisch ogende façades geplaatst. Voor het ontwerp is KCC Entertainment Design verantwoordelijk. De transformatie kost zo'n 3 miljoen euro. Met de komst van Terra Magma wordt gestalte gegeven aan een nieuw themagebied, dat de naam Mystery Bay draagt.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be