Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vernieuwt meet-and-greet-locatie met Pixar-figuren

13-04-2023, 00.41 uur

Disneyland Paris vernieuwt een meet-and-greet-plek in het Walt Disney Studios Park. Een bestaande fotolocatie in parkdeel Worlds of Pixar was tot nu toe vormgegeven als Toon Studio: een filmstudio in cartoonstijl. Binnenkort wordt een nieuw thema geïntroduceerd. De werkzaamheden zijn al in volle gang.

Toon Studio maakt plaats voor een nieuwe achtergrond met Pixar-figuren. Het bekende huis van Carl Fredricksen uit de animatiefilm Up staat centraal. Aan de weerszijden zijn twee gebouwen zichtbaar waar Pixar-personages uit de ramen hangen.

Een ontwerp toont karakters uit Brave, Inside Out, Coco, Turning Red, The Incredibles, Toy Story, Luca, Monsters, Inc., Cars, Wall-E en Finding Nemo. Ook twee personages uit de nieuwe Pixar-productie Elemental, die in juni in première gaat, krijgen alvast een plekje: Ember en Wade.

Luxo Jr.
"We hebben samengewerkt met Pixar-artiesten om Toon Plaza te voorzien van een nieuw decor dat een eerbetoon brengt aan Pixar-films, om de onderdompeling te versterken", laat Disney weten. De lampen in het gebied worden vormgegeven als Luxo Jr., de mascotte van Pixar Animation Studios.

Bezoekers kunnen er straks wederom poseren met Pixar-figuren. Verderop in het Walt Disney Studios Park worden voorbereidingen getroffen voor een andere Pixar-beleving: een nieuwe show in het Studio Theater.

Podium
De productie zou Pixar: We Belong Together gaan heten, maar in de tussentijd is de naam veranderd naar Together: A Pixar Musical Adventure. In ongeveer dertig minuten tijd komen de werelden van bijvoorbeeld Toy Story en Monsters, Inc. tot leven op het podium. Er wordt gebruikgemaakt van een achtkoppige liveband. De voorstelling is vanaf komende zomer te zien.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be