Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris werkt aan Coco-restaurant

13-04-2023, 15.14 uur

Disneyland Paris krijgt een restaurant speciaal voor fans van de Pixar-film Coco. De bestaande eetgelegenheid Fuente del Oro Restaurante wordt momenteel getransformeerd tot Casa de Coco - Restaurante de Familia. Het Mexicaanse horecapunt komt in het teken te staan van de animatiefilm uit 2017.

Fuente del Oro ligt in parkdeel Frontierland, tegenover mijntrein Big Thunder Mountain. "Meer dan ooit maakt Disneyland Paris gebruik van de kracht en populariteit van Pixar Animation Studios om gasten een verrassende nieuwe beleving te kunnen bieden", laat Disney weten.

Het restaurant wordt "volledig vernieuwd en opnieuw gedecoreerd". Bezoekers komen er straks hoofdpersoon Miguel tegen. Zijn passie voor muziek en zijn liefde voor zijn familie staan centraal. Een ontwerp verraadt dat het terras voorzien wordt van een overkapping. Casa de Coco moet komende zomer opengaan. Een datum is nog niet bekend.

Dia de los Muertos
De film Coco draait om een jongen die ervan droomt een groot muzikant te worden. Hij gaat op reis om de geheimen van zijn voorouders te ontdekken. Het verhaal speelt zich af rond de Mexicaanse feestdag Dia de los Muertos. In Disneyland Paris speelt Miguel nu al een rol in de 4D-film Mickey's PhilharMagic en de dansshow Dream and Shine Brighter.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be