Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris verwelkomt levensgrote Marvel-superheld Hulk

12-04-2023, 14.56 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen de komende weken niemand minder dan de Hulk ontmoeten. De gigantische superheld laat zich tijdelijk zien in Avengers Campus, het Marvel-gebied in het Walt Disney Studios Park. Daar verschijnt hij meerdere keren per dag op ware grootte, dankzij een metershoog pak.

De Hulk communiceert in het Frans en in het Engels, met behulp van vooraf opgenomen zinnen. Hij staat in een afgezet gebied in een uithoek van het Campus-terrein, achter meet-and-greet-gebouw Hero Training Center. Voorbijgangers kunnen op afstand met hem poseren. Het groene wezen draagt zijn Quantum-kostuum uit de film Avengers: Endgame.

De Hulk werd in 1962 geïntroduceerd in een stripverhaal, als het alter ego van wetenschapper Bruce Banner. Als Banner zich opwindt, verandert hij in een groen monster met enorme spieren. In het huidige Marvel-filmuniversum neemt acteur Mark Ruffalo de rol voor zijn rekening.

Datum
Disney onthulde vorige maand al dat het personage naar Parijs zou komen, al werd toen nog geen concrete datum genoemd. Nu is duidelijk dat de Hulk twee weken blijft.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be