Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Kabouter Klus staat op 75-jarige leeftijd nog steeds op de planken bij Plopsa

12-04-2023, 11.32 uur

Plopsa zet Kabouter Klus in het zonnetje. Het alter ego van acteur Aimé Anthoni treedt vandaag de dag nog steeds zeer regelmatig op in de Plopsa-parken. Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Anthoni werd hij deze week verrast met cadeaus in Plopsa Indoor Hasselt.

De Vlaamse acteur geeft al 26 jaar gestalte aan de kindervriend, bekend uit de Kabouter Plop-reeks. Aan stoppen denkt hij nog niet. Eén dag nadat hij 75 werd, trakteerde Plopsa hem na zijn Klus-show op een taart, vuurwerk en een verjaardagsliedje.

"Plopsa Indoor Hasselt en Aimé zijn al sinds de beginjaren twee handen op één buik", zegt een woordvoerster. De acteur noemt het "zonder twijfel mijn favoriete park". Hij treedt er nog de hele paasvakantie op, net als in Plopsa Station Antwerp.

De Panne
Tijdens de meivakantie is Plopsa Indoor Coevorden aan het beurt. In juli keert Kabouter Klus terug naar Plopsaland De Panne, samen met de 61-jarige Kabouter Plop (Walter De Donder).

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be