Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Boottocht Walibi Belgium buiten bedrijf door kapotte kabel

15-04-2023, 09.09 uurBeeld: Walibi Report

Een klassieke attractie in Walibi Belgium is langdurig buiten gebruik vanwege een defect. Bij boottocht Gold River Adventure ging de kabel kapot die de boten onder water met elkaar verbindt. Daarom kunnen bezoekers tot nader order geen vaartocht maken, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De voorlichtster spreekt over een "gerafelde kabel". "Onze technische teams hopen deze zo spoedig mogelijk te herstellen, zodat de attractie snel weer operationeel kan zijn." Bootjes liggen op dit moment los in de vijver.

Het pretpark in Waver is sinds zaterdag 1 april weer open voor publiek. De sluiting wordt op dit moment niet vermeld op de Walibi-website.

Piketpaaltjes
Gold River Adventure opende in 1978. Daarmee is het de oudste nog bestaande attractie in het park. In de loop der jaren heeft de boottocht verschillende namen en thema's gekend. Mogelijk gaat er binnenkort weer iets veranderen, want in de omgeving van de attractie zijn piketpaaltjes verschenen. Die houden in ieder geval geen verband met de tijdelijke sluiting, aldus de woordvoerster.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be