Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany vraagt nu geld voor meet-and-greet en kinderattractie

09-04-2023, 11.51 uur

Bezoekers van Movie Park Germany moeten vanaf dit jaar de portemonnee trekken voor twee activiteiten. Een kinderattractie en een meet-and-greet in themagebied Nickland kosten voortaan geld. Het gaat om een fotomoment met de pups van PAW Patrol en de verkeerstuin Teenage Mutant Ninja Turtles: License to Drive.

License to Drive bestaat uit twee verschillende parcoursen: voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Het gedeelte voor de oudere kinderen kan nu alleen nog bezocht worden met een ticket van 5 euro per persoon. Dat is inclusief een gepersonaliseerd rijbewijs.

"De kinderen worden bij binnenkomst gefotografeerd voor het rijbewijs", vertelt een woordvoerder van het Duitse pretpark aan Looopings. "We kregen veel klachten omdat veel mensen dachten dat ze dit rijbewijs sowieso zouden krijgen, terwijl ervoor betaald moest worden. Daarom hebben we dit systeem ingevoerd."

Legoland
De voorlichter benadrukt dat sommige andere attractieparken met verkeerstuinen een vergelijkbaar concept hanteren. Zo vraagt Legoland Deutschland ook 5 euro per persoon voor de Hyundai Legoland Fahrschule, inclusief een eigen rijbewijs.

Verder kost het voortaan geld om op de foto te gaan in de PAW Patrol Lookout Tower, onderdeel van het in 2019 gepende PAW Patrol-gedeelte Adventure Bay. De meet-and-greet-locatie met de figuren uit de populaire animatieserie was de afgelopen jaren niet in gebruik. "We hebben nieuw personeel aangenomen om deze locatie weer open te stellen, op verzoek van het publiek."

QR-code
Voor een ticket betalen bezoekers 10 euro. Er worden professionele foto's gemaakt, zegt de woordvoerder. "Net als bij actiefoto's in attracties zul je daarvoor moeten betalen." Via de website van Movie Park is het mogelijk om vooraf een tijdslot te reserveren. "Als het niet uitverkocht is, kun je ter plekke ook een ticket kopen via een QR-code."

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be