Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dierenpark Taman Indonesia

Overijsselse dierentuin geeft gratis entree in ruil voor appels of peren

07-04-2023, 22.32 uur

Bezoekers van een kleinschalig dierenpark in Overijssel mogen kosteloos naar binnen in ruil voor een dierenmaaltijd. Taman Indonesia, gelegen in het dorpje Kallenkote, is op zoek naar tropisch fruit, noten of schelpdieren voor de bewoners. Wie dergelijke voorwerpen meeneemt, krijgt gratis toegang.

"Heb je een kleine beurs, maar wil je toch graag het dierenpark bezoeken?", meldt de dierentuin. "Dat kan op de zaterdagen." Er wordt gevraagd om vers fruit zoals appels en peren, ongezouten soorten noten of schelpdieren. "Hiermee geef je de dieren in ons park lekker gezond eten."

Er zijn wel voorwaarden aan verbonden: het fruit mag niet zwart of beschimmeld zijn en de noten en schelpdieren mogen niet gezouten en niet gekruid te zijn. Wie van de actie gebruik wil maken, moet vooraf online een gratis reservering maken via de ticketshop.

Tijgerkatten
"Het fruit zal dezelfde dag of de dag erna gevoerd worden", belooft Taman Indonesia. Het park huisvest onder andere Bengaalse tijgerkatten, beermarters, otters, loewaks, muntjakken, eekhoorns, wallaby's, slangen, stekelvarkens en vogelsoorten.

Meer Dierenpark Taman Indonesia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be