Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Zestig jaar Slagharen: pretpark brengt jubileumpin uit

04-04-2023, 22.47 uur

Het zestigjarig bestaan van Attractiepark Slagharen wordt dit jaar op verschillende manieren gevierd. Eén van de extra's rond het jubileum is de komst van een speciale jubileumpin. Pinverzamelaars kunnen het aandenken nu vinden in de souvenirwinkels van het Overijsselse pretpark.

De nieuwe pin is vormgegeven als een oranje rozet met een lint en het getal 60. Eronder prijken de letters uit het huidige Slagharen-logo. "Dit is een product ter ere van het zestigjarig jubileum", valt te lezen op de achterzijde van een bijbehorend kaartje. Daarop staat ook het volledige logo.

Eén pin kost 7,95 euro. De oplage is niet bekendgemaakt. Het product wordt alleen verkocht in het park: Slagharen heeft op dit moment geen webshop.

Shetland Ponypark
De trekpleister in de gemeente Hardenberg opende in 1963 onder de naam Shetland Ponypark Slagharen. Zestig jaar later is de bestemming uitgegroeid tot een vakantiebestemming met bungalows, wigwams, een camping, een attractiepark en een waterparadijs.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be