Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisbezoeker beukt stalen hek omver bij gesloten glijbaan

02-04-2023, 21.33 uur

Een kermisattractie in Helmond is opnieuw het slachtoffer geworden van een vandaal. Vorige week dook een filmpje op van een man die na sluitingstijd van de matjesglijbaan Crazy Slide gleed. Hij knalde daarbij op volle snelheid tegen een stalen hek aan.

Dat hek wordt 's avonds op de glijbaan gezet zodat onverlaten er geen gebruik van kunnen maken. Brutale Helmonders laten zich echter niet zo makkelijk tegenhouden, zo is wederom gebleken. Een nieuwe video toont hoe iemand het trucje nog eens dunnetjes overdoet.

Dit keer is de glijsnelheid echter zo hoog dat het hek omver wordt gebeukt en naar beneden valt. Het gevaarte komt vervolgens op de illegale glijder terecht. Degene die de actie filmt, is ondertussen onophoudelijk aan het schaterlachen. De beelden zijn te bekijken op videosite Dumpert.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be