Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Video: Attractiepark Slagharen opent vernieuwde darkride Red Bandits Adventure

22-04-2023, 13.49 uur

De vernieuwde attractie Red Bandits Adventure in Attractiepark Slagharen is nu open voor publiek. In enkele maanden tijd heeft de oude bootjesdarkride Wild West Adventure een gedaantewisseling ondergaan. Voortaan staat de overdekte familieattractie in het teken van boevenbende Red Bandits, bekend van het entertainmentprogramma van Slagharen.

De boeven zijn op zoek naar nieuwe bendeleden. "Voor je lid kunt worden zullen we moeten kijken of je de moed hebt die een Red Bandit nodig heeft", valt te lezen op een bord in de wachtrij. Wie zich wil aansluiten bij de klungelige bandieten, kan in een bootje stappen voor een avontuurlijke tocht over een ondergrondse rivier door de mijnen.

Ten opzichte van voorganger Wild West Adventure werden de in- en uitgang omgewisseld. Bezoekers betreden de attractie nu via een aparte gang in een naastgelegen souvenirwinkel, die voortaan Adventure Shop heet. Vervolgens wandelen ze het attractiegebouw binnen via een opening in de rotsen.

Stinkdieren
De bootjes varen langs verschillende scènes waarin de bandieten onder andere geconfronteerd worden met stinkdieren, vleermuizen, een slang en een beer. Ook hebben ze dynamiet mee naar binnen gesmokkeld. Wanneer blijkt dat de bezoekers de zeven minuten durende tocht hebben overleefd, wordt feestgevierd rond een kampvuur met muziek, dans en vuurwerk.

De rotspartijen in de decors bleven onaangetast. Ook de watervallen zijn gebleven. Wel is een vuureffect verwijderd. Op de achtergrond klinkt nu voortdurend een westerndeuntje van de Duitse muziekleverancier IMAscore. Zusterbedrijf IMAmotion verzorgde de decoraties, showtechniek en speciale effecten. Voor het ontwerp was de Leisure Expert Group uit Amsterdam verantwoordelijk.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be