Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Foto's: Bellewaerde Park opent nieuwe attracties, maar nog niet alles is af

02-04-2023, 16.44 uurBeeld: leroypretparkfan.be

Bellewaerde Park investeerde afgelopen winter een recordbedrag van 17 miljoen euro in nieuwe attracties en opknapbeurten. Grote delen van het park ondergingen een metamorfose. Bij de regenachtige seizoensstart op zaterdag 1 april waren de nieuwe attracties operationeel, maar nog niet alle werkzaamheden zijn afgerond.

Bezoekers kunnen al wel gebruikmaken van nebulaz-molen Hampi en speelgebied Hampi Playground in de India-zone en tollend wagonnetje Psssht Station in het Canada-gedeelte. Hier en daar moeten nog puntjes op de i worden gezet. De toiletten naast vrijevaltoren Screaming Eagle zijn vernieuwd.

Verder is het grote zelfbedieningsrestaurant The King's Table - voorheen Carrousel Self-Service - al toegankelijk. Daar kan nu gegeten worden in middeleeuwse sferen. Hier en daar ontbreken nog decoraties. De bekende achtbaan Boomerang kreeg na twaalf jaar een nieuw uiterlijk, met frisse kleuren.

Uitkijkpunten
Bij verschillende dierenverblijven is er nog wel veel werk aan de winkel. De onderkomens van de leeuwen, tijgers, giraffen en zebra's kregen een nieuwe opzet. Hier en daar staan nog bouwhekken. Bellewaerde zal de komende weken besteden aan het afmaken van nieuwe bouwwerken en uitkijkpunten.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be