Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Foto's: kijk binnen in het nieuwe Plopsaland-restaurant De Spiegeltent

18-05-2023, 22.01 uur

Plopsaland De Panne heeft een nieuw restaurant. De oude eetgelegenheid Fred Kroket is begin vorig jaar gesloopt om plaats te maken voor iets anders. Onlangs opende de vervanger: Frituur De Spiegeltent. Het is de eerste fase van het overdekte gebied Circus Bumba.

Frituur De Spiegeltent is, zoals de naam doet vermoeden, vormgegeven als een nostalgische spiegeltent. Het interieur bevat verschillende verwijzingen naar de bekende Studio 100-clown Bumba. De opening vond vorige maand plaats, maar toen waren nog niet alle decoraties gereed.

Op het menu staan klassieke pretparkgerechten als frikandellen, vleeskroketten, bitterballen, kipnuggets en hamburgers. Bij Bumba Snack, een afhaallocatie aan de zijkant van het Bumba-gebouw, zijn onder meer wafels en ijsjes verkrijgbaar. Even verderop is ook een verkooppunt van donutmerk Dunkin' te vinden.

Darkride
Vanuit De Spiegeltent kunnen bezoekers straks de rest van Circus Bumba betreden. Daar treffen ze een darkride, een draaiende bus, een ballonnencarrousel, een ballenbad, een speelboom en een theater aan. Op dit moment legt Plopsa de laatste hand aan de decors en attracties. Ook de buitenkant moet nog afgewerkt worden. De opening vindt komende zomer plaats.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be