Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo

Diergaarde Blijdorp kondigt nieuwe horecaspecialiteit aan: Gorilla Bucket

31-03-2023, 22.15 uur

Diergaarde Blijdorp komt met een opvallende nieuwe horecaspecialiteit. Volgens de Rotterdamse dierentuin kunnen bezoekers binnenkort eten als een gorilla, door de Gorilla Bucket te bestellen. Hoewel het concept wordt gepresenteerd in een bloedserieuze video, gaat het natuurlijk om een 1 aprilgrap.

De Gorilla Bucket wordt in het dierenpark gebruikt om de gorilla's eten te geven. Vanaf de meivakantie is de emmer vol rauwe groentes ook beschikbaar voor het grote publiek, zo beweert Blijdorp. Iedereen zou dan kunnen smullen als de beroemde mensaap Bokito.

Gorilla's eten naast groentes ook kruiden, bladeren, boomschors, boomscheuten, vruchten en merg van takken."Diergaarde Blijdorp gaat het horeca-assortiment vanaf de meivakantie veranderen", laat de dierentuin weten. "Het huidige aanbod wordt vervangen door een alternatief dat is geïnspireerd op het voedselpatroon van onze dieren."

Baanbrekend
En de dierentuin doet er nog een schepje bovenop, want voor het oppeuzelen van het gorillavoedsel zouden speciale zitplekken in gorillastijl ingericht worden. "Baanbrekend en uniek in de wereld van dierentuinen", zegt een woordvoerder.Meer Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be