Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Dierenpark Pairi Daiza viert de lente met gigantische beschilderde paaseieren

31-03-2023, 22.47 uur

Pairi Daiza, de best bezochte dierentuin van de Benelux, staat de komende weken vol met enorme paaseieren. Om bezoekers in de lentesferen te brengen, zijn in het park zestien decoratieve eieren van 3 meter hoog neergezet. Ze werden versierd door Belgische kunstenaars.

De dierentuin schakelde daarvoor namen in als Aldomak, Laura Budroni, Joëlle Daniau, Dominique Mague, Corinne Ministeri, Philippe Berger, Orlando Kintero en Sarah Vestris. Zij lieten zich inspireren door de themawerelden van Pairi Daiza. Een woordvoerster noemt het "prachtige werken". De eieren blijven staan tot en met zondag 21 mei.

Pairi Daiza zorgde ook voor 21 kleurrijke reuzenkonijnen en een traditionele paaseierenboom. Verder is het mogelijk om een paaseierenzoektocht te doen. Tot eind april liggen verspreid over het park tientallen gekleurde eieren van 60 centimeter hoog. De eieren met een gouden letter vormen samen een woord. Wie het juiste antwoord vindt, maakt kans op prijzen.



























Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be