Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: decoraties voor nieuwe attracties Toverland staan klaar in werkplaats

30-03-2023, 22.54 uur

Toverland is gestart met het decoreren van de nieuwe attracties in themadeel Avalon. Op de bouwterreinen in het middeleeuwse gebied verschijnen op steeds meer plekken decorelementen. Sommige gebouwtjes zijn al in een vergevorderd stadium, inclusief dakbekleding en schilderingen. Ondertussen staan in een extern atelier van de firma Themics Philippines allerlei thema-objecten klaar.

Het Limburgse attractiepark deelt vandaag niet alleen beelden van de bouwwerkzaamheden, maar ook van de Filipijnse werkplaats. Gespecialiseerde vaklui houden zich daar bezig met het fabriceren van de draken die in Avalon komen wonen. Het is ook de plek waar de reusachtige torenkamer wordt gemaakt die bovenop de nieuwe parachutetoren Dragonwatch komt te staan.

In Toverland zelf is er momenteel aandacht voor de buitenruimte rond Dragonwatch. Shelters en enkele bouwwerken voor de wachtrij staan al overeind. Ook is het eerste groen aangeplant. Even verderop gebeurde veel op de plek waar kindercarrousel Jumping Juna komt te staan. De binnenzijde van een houten overkapping is voorzien van kleurrijke schilderingen van sterrenbeelden. Voor het spuitbeton werd Petro Art Production ingeschakeld.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be