Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Europese première Guardians of the Galaxy 3 in Disneyland Paris: park eerder dicht

21-04-2023, 15.45 uurBeeld: @JamesGunn, @ED92Magic, @DLPReport

Disneyland Paris maakt zich op voor de Europese première van de nieuwe Marvel-film Guardians of the Galaxy Vol. 3. Castleden van de blockbuster, waaronder Chris Pratt (Star-Lord), Pom Klementieff (Mantis) en Karen Gillan (Nebula) zullen zaterdag aanwezig zijn bij een besloten feest in het Walt Disney Studio Park.

Ook regisseur James Gunn is van de partij. Het entreegebied van het park hangt al vol met Guardians-posters. Bij restaurant Stark Factory is een constructie met grote studiolampen neergezet. De film zelf wordt gedraaid in Cinémas Gaumont, de grote bioscoop in uitgaansgebied Disney Village.

Vanwege het evenement gaat het Walt Disney Studios Park drie uur eerder dicht dan gewoonlijk, namelijk om 19.00 uur in plaats van 22.00 uur. Marvel-themagebied Avengers Campus sluit nog eerder: daar kunnen bezoekers terecht tot 14.00 uur.

Drones
De show Avengers: Power the Night zal zaterdag niet te zien zijn. Het avondspektakel met lichtgevende drones wordt normaal gesproken rond sluitingstijd vertoond bij The Twilight Zone Tower of Terror.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaat in Nederland op woensdag 3 mei in première. Het verhaal draait om het verleden van wasbeer Rocket. Om hem te beschermen gaan de Guardians op een gevaarlijke missie die ertoe kan leiden dat het huidige team uiteenvalt. De eerste twee delen van de sciencefictionreeks verschenen respectievelijk in 2014 en 2017.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be