Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Pinverzamelaars opgelet: Bobbejaanland komt met eigen pincollectie

15-04-2023, 19.51 uur

Bobbejaanland is gestart met het uitgeven van eigen pins. Het Vlaamse attractiepark wil dit seizoen tien verschillende pins uitbrengen, waarvan er drie al zijn verschenen. Die liggen nu in de souvenirwinkel. Later dit jaar volgen de overige exemplaren.

Op de eerste pin prijkt het veelbesproken nieuwe Bobbejaanland-logo. Pin nummer twee toont de zwaaiende cowboy Bobbie, de mascotte van het park. De derde pin bestaat uit een ovaal met naast Bobbie ook cowgirl Jody, het paard Buck en Pedro, een cactus met een gezicht. De mascottes werden in 2018 geïntroduceerd.

In mei presenteert Bobbejaanland nog eens drie pins. Pins zeven tot en met tien liggen naar verwachting in juni, juli en augustus 2023 in de schappen. Tot nu toe kosten alle pins 7,99 euro per stuk. Wie er minimaal twee aanschaft op vertoon van een code op de plattegrond, ontvangt een gratis sticker.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be