Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Duits attractiepark blijft onverwachts gesloten vanwege winterweer

27-03-2023, 18.01 uur

Wie vanochtend was afgereisd naar het Duitse pretpark Heide Park, kwam van een koude kermis thuis. Het grote attractiepark in deelstaat Nedersaksen blijft onaangekondigd gesloten in verband met de weersomstandigheden. Guur winterweer zorgt ervoor dat veel attracties niet kunnen draaien.

"Vanwege het weer moeten we helaas vandaag het park sluiten", valt te lezen in een mededeling die inmiddels op de officiële Heide Park-website is gezet. "Wij vragen om uw begrip." Op Facebook en Instagram vergeleken vergelijkbare boodschappen, met foto's van zware sneeuwbuien.

De online openingskalender is echter niet bijgewerkt. Het is de bedoeling dat Heide Park de komende maanden, tot eind oktober, wel gewoon dagelijks geopend is.

Besloten evenement
Het nieuwe pretparkseizoen was nog maar net begonnen. Heide Park ging op zaterdag 25 maart weer open na een maandenlange winterstop. Een dag later, op zondag 26 maart, was het park ook al niet toegankelijk voor het grote publiek. Toen vond een besloten evenement plaats.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Heide Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be