Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Na sluitingstijd: man knalt vol tegen ijzeren hek op kermisglijbaan

27-03-2023, 22.09 uur

Een man heeft een pijnlijk moment beleefd op een gesloten kermis. Hij besloot na sluitingstijd een grote glijbaan te beklimmen, die was afgesloten met een ijzeren hek. Een filmpje op videosite Dumpert laat zien hoe de kermisbezoeker op volle snelheid naar beneden glijdt en tegen het hek aan knalt.

Een vriend die de roekeloze handeling filmt, barst vervolgens in lachen uit. Ondanks de harde klap kan de glijdende man ook nog lachen. "Nog even snel langs de kermis", luidt de titel op Dumpert, waar de beelden van de kermiscrash enkele tienduizenden keren zijn bekeken. "Snel een glijbaantje pakken na sluitingstijd."

De brutale actie vond plaats bij matjesglijbaan Crazy Slide. Die is van vrijdag 24 maart tot en met zondag 2 april te vinden in de Brabantse plaats Helmond.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be