Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: bijzondere led-effecten in nieuwe schaatsshow Europa-Park

27-03-2023, 21.02 uur

De nieuwe ijsshow van Europa-Park bevat een indrukwekkende scène met led-effecten. In een aardedonkere ruimte worden de pakken van de kunstschaatsers afwisselend opgelicht tijdens hun acrobatische toeren. Door de juiste timing - de bewegingen en de verlichting zijn op elkaar afgestemd - ontstaan bijzondere visuele illusies.

Op de achtergrond klinken onder meer de nummers Rise van Safri Duo, Poker Face van Lady Gaga en How I Feel van Flo Rida. Een ander hoogtepunt is de verschijning van een geavanceerde robothond, die over het ijs kan lopen. De schaatsvoorstelling heeft dit jaar een futuristisch thema, lichtjes geïnspireerd op Europa-Parks pas geopende moderne attractierestaurant Eatrenalin.

Er komen ruimtevaarders en andere buitenaardse verschijningen in voor. Het Duitse attractiepark spreekt zelf over "een fascinerende buitenaardse reis op zoek naar kosmische energie" met "nooit eerder vertoonde effecten en showelementen". Surpr'Ice presents GalaXia, zoals de productie heet, wordt dagelijks opgevoerd in een grote tent aan de rand van het Griekse themagebied.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be