Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: Efteling-objecten tentoongesteld bij musicalexpositie in Almere

26-03-2023, 08.46 uur

Bezoekers van een tijdelijke tentoonstelling over musicals in Almere hebben ook enkele Efteling-items kunnen aantreffen. In theatercomplex Kunstlinie was de afgelopen weken de pop-up-expositie Musical Up Close te zien, met rekwisieten uit verschillende beroemde musicals. Voor liefhebbers van het attractiepark waren verschillende Efteling-objecten aanwezig.

Zo werd een maquette getoond van het decor van Sprookjessprokkelaar de Musical. De Sprookjessprokkelaar-show was in 2017 en 2018 te zien in het Efteling Theater. In 2018 en 2019 ging de voorstelling op tournee door Nederland en België.

Van die productie was ook een masker van het titelpersonage zichtbaar. Daarnaast bevatte de expositie een schaalmodel van het decor van Caro, de Efteling-show die sinds 2018 in het Efteling Theater draait.

The Phantom of the Opera
Musical Up Close was tot en met zaterdag gratis te bezoeken in Almere, tijdens de openingstijden van het theater. De tentoonstelling bestond uit kostuums en decorelementen uit onder andere Les Misérables, The Phantom of the Opera en Soldaat van Oranje. Het project is een initiatief van Pia Douwes, Marco de Koning, Rudy Hellewegen en Dana Hoyer.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be