Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Oeps: Plopsa-personeel krijgt uitnodiging voor presentatie van ontslagen directeur

24-03-2023, 11.20 uur

Sommige medewerkers van Plopsaland De Panne zullen deze week raar opgekeken hebben bij het ontvangen van een uitnodiging. Uitzendkrachten van Plopsaland, waterpark Plopsaqua, het Plopsa Hotel en Plopsa Village werden gisteren gevraagd om op vrijdag 31 maart naar een speciale ontbijtmeeting te komen.

Ze zouden dan een presentatie bijwonen van algemeen directeur Steve Van den Kerkhof. Hij werd echter afgelopen dinsdag op straat gezet door moederbedrijf Studio 100, naar aanleiding van beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Toch ontvingen enkele werknemers twee dagen later een digitale uitnodiging met zijn naam erop. Kennelijk is per ongeluk een oude versie van een afbeelding verstuurd, waarop Van den Kerkhof nog vermeld staat.

Vervangen
De weggestuurde Plopsa-directeur wordt tijdelijk vervangen door Koen Clement, voorzitter van de raad van bestuur van Studio 100. Men gaat op zoek naar een vaste opvolger. Wie volgende week vrijdag de presentatie voor het personeel zal geven, is intern ook nog niet duidelijk.

Van den Kerkhof heeft altijd ontkend dat hij zijn medewerkers slecht behandeld heeft. De uitkomsten van een onafhankelijk onderzoek waren voor het moederbedrijf echter reden genoeg om de arbeidsovereenkomst per direct te beëindigen. Ook Plopsa's marketingdirecteur is ontslagen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be