Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Rookbeleid Madurodam aangescherpt: nog maar één rookzone in het park

31-03-2023, 14.30 uur

Madurodam scherpt de rookregels aan. De afgelopen jaren mochten bezoekers nog roken op twee specifieke plaatsen op het terrein. In 2023 blijft er nog maar één van de twee rookzones over, bevestigt een woordvoerster van het Haagse themapark aan Looopings.

In Madurodam geldt al een tijdje een algeheel rookverbod, met uitzondering van de afgebakende rookplekken. De beleidsverandering kwam eerder niet in de media. "Dit jaar gaan we terug naar één plek", legt de voorlichtster uit. Die bevindt zich bij het terras van restaurant Taste of Holland.

Dat is in de buurt van de toiletten. Er zijn plannen om de laatste rokersplek te verplaatsen naar een afgeschermd gedeelte van het terras. De aanpassing zal waarschijnlijk in mei doorgevoerd zijn. "We gaan ook zorgen voor duidelijkere borden", belooft de woordvoerster.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be