Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium presenteert ontwerp voor eerste volledige winteropening

23-03-2023, 11.14 uur

Walibi Belgium gaat dit jaar voor het eerst volledig open in de kerstperiode. Hoewel de winteropening nog meer dan acht maanden op zich laat wachten, geeft het Belgische pretpark vandaag alvast een voorproefje. Een nieuw ontwerp laat zien hoe het winterse evenement gaat ogen.

De afbeelding toont Walibi's entreegebied in kerstsferen, met versierde witte kerstbomen, lampjes, ijskristallen, enorme zuurstokken, cadeautjes en heel veel sneeuw. In een metershoge kerstboom op het entreeplein hangt onder meer het rode Walibi-embleem.

"De aangeboden activiteiten en de openingskalender worden later dit jaar meegedeeld", zegt Walibi over het nieuwe evenement. Begin dit jaar werd het initiatief al officieel aangekondigd toen er zogenaamd een contract werd gesloten met de Kerstman.

Februari
Het is de bedoeling om het attractiepark op termijn het hele jaar door te openen. Volgend jaar wordt de volgende stap gezet: dan openen de poorten al in februari. "In 2024 wil Walibi ook openen tijdens de krokusvakantie en bijgevolg evolueren naar een activiteit die het hele jaar door toegankelijk is", aldus een woordvoerster.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be