Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ocean Beach Pleasure Park

Medewerker (52) overleden na ongeluk met attractie in Engels pretpark

04-04-2023, 17.18 uur

Een 52-jarige man is overleden na een ongeluk in een Engels pretpark. Het slachtoffer was afgelopen maand aan het werk in attractiepark Ocean Beach Pleasure Park, gelegen in de kustplaats South Shields. Daar liep hij een ernstige hoofdwond op.

Volgens regionale media heeft de man in het ziekenhuis moeten vechten voor zijn leven. Uiteindelijk stierf hij. De Britse arbeidsinspectie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.

Het management van Ocean Beach Pleasure Park laat in een verklaring weten dat het arbeidsongeval plaatsvond tijdens het "dagelijkse test- en onderhoudswerkzaamheden" op zondag 19 maart. "Dit gebeurde vóór openingstijd bij een attractie, op de begane grond."

Exploitanten
Verder raakte niemand gewond. Om welke het attractie gaat, is niet bekendgemaakt. Ocean Beach Pleasure Park huisvest attracties van verschillende exploitanten, als een soort permanente kermis. Er staan onder andere drie achtbanen.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be