Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Einde in zicht voor mislukte opleiding Walibi Holland

19-01-2014, 09.03 uur

Een speciale opleiding voor toekomstige medewerkers van Walibi Holland is nog geen twee jaar na de lancering volledig geflopt. Jongeren laten het Walibi College, een samenwerking tussen het pretpark en ROC Flevoland, massaal links liggen.

Tot nu toe kwam voor komend schooljaar slechts één aanmelding binnen, bevestigt een docent aan Looopings. Voor de school is dat reden genoeg om de stekker eruit te trekken.

De flopleiding was in 2012 in het leven geroepen om iets te doen aan de grote jeugdwerkloosheid in Flevoland. Studenten konden 's winters studeren en 's zomers in Walibi aan de slag. Daar bleek totaal geen behoefte aan te zijn.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be