Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park houdt vast aan voorrangssysteem VirtualLine in 2023

22-03-2023, 15.48 uur

Bezoekers van Europa-Park kunnen dit jaar wederom gebruikmaken van VirtualLine, het gratis voorrangssysteem in de officiële Europa-Park-app. Het concept, dat in 2020 geïntroduceerd werd vanwege de coronacrisis, blijkt een blijvertje te zijn. Er worden wel enkele wijzigingen doorgevoerd.

VirtualLine werkt als een reserveringssysteem. Na het reserveren van een attractie via de app krijgen bezoekers te zien wanneer ze terug mogen komen. Ze kunnen dan gebruikmaken van een aparte rij, waarmee ze sneller aan de beurt zijn.

In eerste instantie was de versnelde toegang beschikbaar bij lanceerachtbaan Blue Fire Megacoaster, darkride Arthur, overdekte achtbaan Eurosat - CanCan Coaster en spinning coaster Euro-Mir. Later kwamen daar houten achtbaan Wodan en darkride Piraten in Batavia bij.

Vliegsimulator
Dit jaar zal VirtualLine ook actief zijn bij vliegsimulator Voletarium en waterachtbaan Poseidon. In het geval van Voletarium neemt het systeem de plek in van de zogeheten Zeitkarten: reserveringen die werken met behulp van ticketautomaten.

Bij Poseidon wordt een nieuwe VirtualLine-entree gerealiseerd, in de buurt van de uitgang van de attractie. Arhur en Eurosat raken de VirtualLine-optie kwijt. In plaats daarvan worden de alternatieve ingangen voor single riders bij die attracties na enkele jaren heropend. Ook bij Voletarium, Blue Fire en Wodan gaan de wachtrijen voor single riders weer open.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be