Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuw voorjaarsevenement met nieuwe show in Attractiepark Slagharen

16-03-2023, 16.14 uurBeeld: PromenadeFotos

In Attractiepark Slagharen vindt komend voorjaar een nieuw lentefestival plaats. Het pretpark in Overijssel organiseert een evenement met de naam Spring. Vanaf de start van het aankomende seizoen, op zaterdag 1 april, staat Slagharen in het teken van bloemen, planten en lentedecoraties.

Ook is in de Music Hall een nieuwe parkshow te zien met mascottes Randy en Rosie. Daarin doet wasbeer Rosie mee aan een bloemenwedstrijd, maar haar deelname wordt gesaboteerd door boevenbende Red Bandits. De productie van de vaste entertainmentpartner Aniba kreeg de titel Uit Je Bol met Randy en Rosie.

Na de voorstelling kunnen bezoekers de bloementuin van Rosie bewonderen, tegenover lanceerachtbaan Gold Rush. Het logo van Spring bestaat uit bloemetjes, een vogel en een cactus in een pot.

Circusshow
Slagharen bestaat dit jaar zestig jaar. Dat wordt op zaterdag 27 mei gevierd met een speciale avondopenstelling. Details daarover volgen later. In het hoogseizoen kunnen bezoekers dagelijks kijken naar een parade. Ook is dan wederom een circusshow te zien in het American Circus Theater.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be