Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen maakt openingsdatum Red Bandits Adventure bekend

16-03-2023, 16.04 uur

Attractiepark Slagharen legt de laatste hand aan Red Bandits Adventure. De vernieuwde attractie is over ongeveer vijf weken toegankelijk. Het Overijsselse pretpark heeft de oude bootjesdarkride Wild West Adventure de afgelopen maanden opgeknapt. Op zaterdag 22 april vindt de heropening plaats.

Dat heeft Slagharen zojuist bekendgemaakt. In samenwerking met het Amsterdamse ontwerpbureau Leisure Expert Group is een nieuwe opzet bedacht, waarbij bezoekers worden geconfronteerd met tests die de Red Bandits hebben klaargezet. Wie erin slaagt om zonder kleerscheuren de eindstreep te halen, mag zich een lid van de boevenbende noemen.

"In deze nieuwe beleving is niet alleen veel te zien, maar ook te horen", meldt het park. "Slagharen heeft de componisten en sound designers van het gerenommeerde IMAscore aan boord gehaald." Tijdens de tocht zal muziek te horen zijn die speciaal voor de attractie is ontwikkeld.

Koepel
Naast het interieur werd ook het exterieur - een grote koepel - opgeknapt. Slagharen is momenteel nog gesloten voor publiek. Het vakantiepark opent weer op vrijdag 31 maart, het attractiepark volgt een dag later.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be