Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Zestig jaar Slagharen: groot festival met optredens en vuurwerk op 27 mei

05-05-2023, 09.00 uur

Attractiepark Slagharen viert een groot jubileumfeest op zaterdag 27 mei. Het Overijsselse pretpark ging zestig jaar geleden open, tijdens het pink­ster­week­end van 1963. Om die mijlpaal kracht bij te zetten, staat Pinksteren 2023 in het teken van bijzondere activiteiten en optredens. Het park blijft voor de gelegenheid open tot 22.00 uur.

Onder de noemer Slagharen Festival wordt van 10.00 tot 22.00 uur gezorgd voor extra entertainment. Om 10.00 uur staat een feestelijke openingsceremonie op het programma met Slagharen-directeur Dave Storm, burgemeester Maarten Offinga van de gemeente Hardenberg en Andries Heidema, commissaris van de Koning in Overijssel.

Op het Fonteinplein bij de hoofdingang wordt een groot podium neergezet. Daar presenteert goochelaar Hans Kazàn een spelshow waarbij toeschouwers prijzen kunnen winnen. Een knipoog naar het verleden, want Kazàn presenteerde ooit het tv-programma Prijzenslag vanuit Slagharen. Dit keer wordt hij afgewisseld door zijn zoon, internetfenomeen Steven Kazàn. Ook zangeres Diede van den Heuvel, bekend van het tv-programma K2 Zoekt K3, is van de partij.

Parade
Het middagprogramma wordt afgesloten met een parade. 's Avonds zijn er optredens van een dj en de Nederlandse coverband BTMS. Een handjevol attracties blijft tot 22.00 uur geopend. De feestdag eindigt met een muzikaal vuurwerkspektakel.

Abonnementhouders, dagbezoekers en verblijfsgasten zijn de hele dag welkom. Dagkaarten kosten online momenteel 23,50 euro per stuk. Er zijn ook speciale avondtickets in het leven geroepen, die vanaf 16.00 uur geldig zijn. Daarvoor moet 14,95 euro afgerekend worden.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be