Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuw kiprestaurant in Slagharen heet Wild Wings: House of Chicken

23-04-2023, 15.10 uur

In Attractiepark Slagharen is voortaan een speciaal kiprestaurant te vinden. Horecagelegenheid Crazy Horse Saloon werd de afgelopen maanden omgebouwd tot Wild Wings: House of Chicken. Het assortiment bestaat uit verschillende kipgerechten: kipvleugels, kipvingers en kipburgers.

Van de kipburger bestaat ook een vegetarische variant. De producten zijn zowel los als in een menu verkrijgbaar, met friet en een drankje. Op de kaart staan verder bolletjes schepijs met slagroom, muffins en appelgebak.

Wild Wings bevindt zich pal naast de ingang van de vernieuwde bootjesdarkride Red Bandits Adventure. Het twee verdiepingen tellende interieur kreeg een nieuw uiterlijk. Aan de muren hangen nu afbeeldingen van kippen en grappig bedoelde woordspelingen. Waarschijnlijk wordt de buitenkant op een later moment opgeknapt.

Duinrell
Het Amerikaanse kiphuis was sinds vrijdag 7 april al toegankelijk op vrijdagen en zaterdagen, als test. Sinds dit weekend is de locatie officieel geopend. Veel pretparkfans zullen bij het horen van de term Wild Wings overigens aan iets anders denken: in Duinrell staat sinds 2016 een vliegtuigmolen met dezelfde naam.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be