Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell verrast kinderen met onverwachte heropening Mad Mill

16-03-2023, 23.59 uur

Eén van de heftigste attracties in Duinrell is eindelijk weer operationeel. In het voorjaar van 2022 werd thrillride Mad Mill deels afgebroken voor een noodreparatie. Na ruim negen maanden heeft het Wassenaarse pretpark goed nieuws: de frisbee-attractie draait weer.

Afgelopen week vond de keuring door keuringsinstantie TÜV plaats. "De Mad Mill is weer terug in Duinrell", vertelt een woordvoerster. "Om dat te vieren hebben we gisteren de twee jongens Sam en Casper verrast tijdens hun verjaardagsfeestje in het Tikibad."

De knullen vierden woensdag toevallig een kinderfeestje in het glijbaanparadijs. "We zochten bezoekers die de Mad Mill als eerste wilden uitproberen, dus we hebben deze jongens benaderd." Uiteindelijk hebben zij de Mad Mill samen met hun vriendjes bedwongen.

Levertijd
Vanaf aanstaande zaterdag is de frisbee weer voor alle bezoekers toegankelijk. De attractie was langdurig buiten gebruik omdat enkele onderdelen vervangen moesten worden. "De levertijd was erg lang, waardoor het onderhoud helaas langer duurde dan we vooraf hadden gehoopt. Maar we zijn ontzettend blij dat de Mad Mill opnieuw draait, op tijd voor de start van ons zomerseizoen."

Een andere grote attractie, de Waterspin, is vorig voorjaar ook ontmanteld voor groot onderhoud. Inmiddels wordt de top spin weer opgebouwd. Duinrell verwacht dat de schommelende bank in mei in gebruik genomen kan worden.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be