Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-specialiteit in Coca-Cola-automaten: Wonder Mix

17-03-2023, 10.57 uur

De Efteling promoot dit voorjaar een nieuwe frisdranksmaak. Wie gebruikmaakt van de Coca-Cola Freestyle-automaten in het attractiepark, kan sinds kort kiezen voor Wonder Mix. Dat is een brouwsel bestaand uit "Coca-Cola Zero Raspberry met een vanille twist", zo meldt de Efteling.

Het Coca-Cola Freestyle-concept werd in juni 2022 geïntroduceerd onder de noemer D'n Dorstlesser. Sindsdien kunnen bezoekers een plastic beker aanschaffen die ze meerdere keren kunnen gebruiken bij de frisdrankautomaten. Het is mogelijk om allerlei smaken met elkaar te combineren.

Ter gelegenheid van het zeventigjarig jubileum van de Efteling werd vorig jaar de optie Slinger Slurp gelanceerd: een samenvoeging van Coca-Cola Zero Vanilla en Fanta Zero Cherry. Wonder Mix kwam daarvoor in de plaats. Er zijn ook nieuwe bekers.

Bijbetalen
De Freestyle-automaten bevinden zich bij Het Witte Paard in Marerijk, Frau Boltes Küche in Anderrijk en De Hongerige Machinist in Ruigrijk. Een beker, voorzien van een chip, kan in eerste instantie twee keer gevuld worden. Daarna moeten bezoekers bijbetalen voor extra tapbeurten.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be