Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany serveert frisdrank voortaan in herbruikbare bekers

17-04-2023, 13.05 uur

Frisdrank wordt in Movie Park Germany voortaan geserveerd in herbruikbare bekers. Daarvoor betalen bezoekers van het Duitse pretpark 1 euro extra. Ze kunnen ervoor kiezen om de beker weer in te leveren en het geld terug te krijgen, maar het is ook mogelijk om het item mee naar huis te nemen.

Dan functioneert de beker als een aandenken aan een dagje uit. Op de blauwe souvenirs staat de tekst "Welcome to Hollywood in Germany!" met de mascotte van Movie Park, de pratende filmklapper S.A.M. De bovenzijde is vormgegeven als een filmrol.

"Op cateringgebied blijft Movie Park Germany zich richten op nog meer duurzaamheid", laat het park weten. Om die reden behoren kartonnen wegwerpbekers nu tot het verleden. Vergelijkbare systemen worden gehanteerd door parken als Disneyland Paris, Walibi Belgium en Europa-Park.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be