Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Illusionist Christian Farla terug in Movie Park voor Sherlock Holmes-show

06-06-2023, 15.10 uur

De Nederlandse illusionist Christian Farla keert terug naar Movie Park Germany. Vorig jaar stond de artiest bijna twee maanden achter elkaar op het podium in het Duitse pretpark. Komende zomer krijgt zijn illusieshow een vervolg, onder de noemer Sherlock Holmes - A Game of Mystery: Chapter Two.

De vernieuwde voorstelling is vanaf donderdag 22 juni acht weken te zien in het grote theater Studio 7. Farla vertolkt wederom de rol van de wereldberoemde detective Sherlock Holmes. Ook zijn assistentes, de Showgirls of Magic, zijn wederom van de partij.

Het verhaal gaat verder waar de vorige productie ophield. Holmes' aartsrivaal Moriarty is vorig seizoen door de detective achter tralies gezet. Sindsdien heeft hij een kwaadaardig plan gesmeed om de stad Londen te vernietigen. Holmes krijgt ook te maken met een nieuwe speler: Irene Adler.

Een test
In het verleden werd het theater gebruikt voor shows rond bijvoorbeeld vampierjager Van Helsing en superheldenreeks X-Men. Daarna stond Studio 7 jarenlang leeg. Movie Park gaf in 2022 aan dat de komst van de Holmes-show een test zou zijn, om te bekijken of er animo voor was. Kennelijk was het initiatief een succes.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be