Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nieuwe mascotte Movie Park Germany laat zich zien: filmklapper S.A.M.

28-04-2023, 17.16 uur

Bezoekers van Movie Park Germany kunnen sinds deze week de mascotte S.A.M. ontmoeten: een vrolijke filmklapper. Hij werd in 2021 geïntroduceerd als het hoofdpersonage van de achtbaan Movie Park Studio Tour. De afgelopen jaren kreeg het figuurtje een steeds prominentere rol in het Duitse pretpark. Nu zijn er ook meet-and-greets.

S.A.M. werd uitgevoerd als een levensgrote looppop. Normaal gesproken heeft de filmklapper geen benen, maar speciaal voor het mascottepak kwamen en zwarte benen met daaronder rode schoenen en opvallende witte Movie Park-sokken.

"Gedurende de hele dag zal S.A.M. verschillende keren zijn opwachting maken in het gebied van de Movie Park Studio Tour, de nieuwe stuntshow Operation Red Carpet en op Hollywood Boulevard, om met bezoekers op de foto te gaan", laat het attractiepark weten.

Marilyn Monroe
De afkorting S.A.M. staat voor Self Driving Automotive Motion System. Die term slaat op het transportsysteem van de Studio Tour-attractie. "S.A.M. zal ook in toekomstige projecten een centrale rol blijven spelen, naast Hollywood-lookalikes als Marilyn Monroe", meldt Movie Park.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be