Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren lanceert nieuw voorjaarsevenement: Het Grote Lentefestijn

21-03-2023, 15.41 uur

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn viert de lente met een nieuw evenement. Onder de noemer Het Grote Lentefestijn wordt het Gelderse attractiepark omgetoverd tot "een kleurrijke lentewereld", laat een woordvoerster weten. Er zijn verschillende nieuwe shows te zien.

Het Grote Lentefestijn duurt van zondag 2 april tot en met vrijdag 30 juni. Julianatoren zorgt voor "levendige kleuren en mooie bloemen". Personages Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia trekken een voorjaarskostuum aan.

Op het programma staan de interactieve theatervoorstelling Jul & Julia en de Lentekriebels, de educatieve parkshow Jul's Bijenfestijn en de muzikale show Julia's Bloemenfeest. Bezoekers kunnen ook met de figuren op de foto.

Cas de Ranger
Verder presenteert Julianatoren ter gelegenheid van het voorjaarsfestival een nieuwe YouTube-serie: LenteTV, met de karakters Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger. "LenteTV tovert zeker een lach op je gezicht", zegt directeur Jeroen Buter. "Het zit vol hilarische, leerzame en hartverwarmende momenten." De serie is vanaf donderdag 23 maart wekelijks te zien.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be