Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park voegt kindershow toe aan waterpark Rulantica

14-03-2023, 16.48 uur

Europa-Park zet voortaan ook live-entertainment in om bezoekers van waterpark Rulantica te vermaken. In het grote zwemparadijs is tegenwoordig dagelijks een poppenvoorstelling voor kinderen te zien. De productie wordt Snorri's Marionetten Show genoemd.

Speciaal voor de act is bij het golfslagbad van Rulantica een podium neergezet, bestaand uit een verhoging, een achterwand en enkele rekwisieten. Naast de paarse inktvis Snorri, de mascotte van Rulantica, spelen verschillende andere personages een rol. Ze zijn uitgevoerd als marionetten.

Voorlopig wordt Snorri's Marionetten Show elke dag vertoond om 13.00, 15.00 en 17.00 uur. Europa-Park is tussen half januari en eind maart gesloten voor publiek, maar Rulantica blijft in principe het hele jaar door geopend. Vorige maand werd de nieuwe raceglijbaan Vikingløp in gebruik genomen.





Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be