Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nederlander plakt Disneyland Paris vol met Ajax-stickers

14-03-2023, 13.29 uurBeeld: @xmiich_x

Een Nederlander heeft zich afgelopen maand misdragen tijdens een bezoek aan Disneyland Paris. Een jongen uit Spijkenisse besloot het Disney-resort eind februari vol te plakken met stickers van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Zijn vriendin filmde de brutale acties en plaatste het eindresultaat trots op haar openbare TikTok-account.

De twee filmpjes stonden al ruim een week online. Na kritiek van Disney-fans zijn ze vandaag verwijderd. "Zulke vandalen zouden onmiddellijk het park uitgezet moeten worden" schrijft fansite Pixiedust. Op YouTube kunnen de schaamteloze beelden nog wel bekeken worden.

De video's tonen hoe de vandaal stickers plakt op lampen, muren, pilaren, schuttingen, bankjes, wegwijzers en borden. Zo komen het kasteel van Doornroosje, meet-and-greet-locatie Meet Mickey Mouse, het piratenschip van Kapitein Haak en Marvel-themagebied Avengers Campus voorbij.

Villages Nature
Bij de wandelroute tussen de parkeerplaats en Disney Village liet de wildplakker het achterlaten van een sticker aan zijn vriendin over. Het gezelschap uit Spijkenisse verbleef in vakantiepark Villages Nature. Daar werden ook meerdere stickers achtergelaten; in ieder geval in een kleedhokje van zwembad Aqualagon en op een wegwijzer.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be